white label
google ads

jouw white label google ads afdeling op afstand

accounts in beheer

budget beheerd

specialisten

over onze werkwijze

voorstel

samen kijken we naar de wensen van jouw klant(en) en stellen we een advies op voor het inrichten en/of optimaliseren van de campagnes.

onboarding

wanneer we een akkoord hebben op het voorstel gaan we aan de slag. we onboarden de accounts volgens de besproken structuur en werken de afspraken uit.

rapportage

maandelijks sturen we je een rapportage toe in je eigen huisstijl. hierin behandelen we wat er is gebeurt, wat we gaan doen en wat er opvalt.

alles wat je nodig hebt om jouw online marketing tak tot een succes te maken

white label marketeers is volledig ingericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. doordachte processen en vooraf uitgewerkte documenten zorgen er voor dat jij gemakkelijk voorstellen de deur uit kunt doen en op een duidelijke manier online marketing diensten kunt aanbieden.

de mogelijkheden zijn eindeloos

van een simpele campagne op zeer specifieke woorden tot een campagne met branding op youtube en 30 campagnes omtrent allerlei onderwerpen. niks is ons te gek.

google analytics

we richten jouw google analytics in volgens de laatste richtlijnen van google. inclusief conversietracking.

performance driven marketing

online marketing gaat over euro’s. iedere euro die geïnvesteerd wordt moet terug worden verdiend. wij begrijpen dit als geen ander en sturen op een maximaal rendement. door ons echt te verdiepen in de business van de klant stellen we een strategie op maat op en adviseren we ook op aspecten buiten google ads.

duidelijke taal en statistieken

vakjargon kan vervelend zijn. termen zoals cpc, cpa en roas vliegen geregeld om de oren. wij doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en de taal in onze rapportage begrijpbaar voor iedereen te houden.

stop omzetlekkage en start met groeien

maak gebruik van de diensten van white label marketeers en breid je diensten uit zonder verlies van kwaliteit.

%

klanttevredenheid

overtuigd van white label marketing?

plan direct een afspraak in via calendly